Ni som har meddelat att ni vill delta i vår vegetariska matlagningskurs kan här ta del av vilka ingredienser ni ska ta med er inför varje träff. Vi kommer också att lägga ut på facebook för er som gillar vår sida.
6:e december kl. 18.30 Ledare: Aase Wistén
1/2 paket kokta röda linser 75g fetaost 25 g babyspenat (påse med 100g) färsk basilika 3 dl creme fraiche 1/2 paket färska pastaplattor 1 1/2 dl riven ost 1/2 ask körsbärstomater 250g tomatsås 1/2 gul lök 250 g frysta gröna ärtor 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl matlagningsgrädde 1 lime
22:a november kl. 18.30 Ledare: Inga Nordberg
1 purjolök 1 potatis 1 morot 1 grönsaksbuljongtärning 1/2 dl röda linser 3 salladsblad
8:e november kl. 18.30 Ledare: Kristina Berglund
1 paket stora vita bönor 1 dl fryst bladspenat (gärna tinad när ni kommer) 1/2 haloumi 1 dl solrosfrön 1/2 dl koriander eller persilja 1/2 dl majsstärkelse En liten påse fryst broccoli eller ett broccolihuvud Lite smör En skvätt mjölk
25:e oktober kl. 18:30 Ledare: Jens Åkerlund
1 sötpotatis 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 citron 1 banan
11:e oktober kl. 18:30 Ledare: Stina Elming
1 Potatis 1 Lök 1 Morot 1 Ägg 1 kopp lingon 1 Äpple Matfett
Efter varje tillfälle lägger vi upp hela receptet under fliken recept.