Natursnokledarutbildning


Vill du få barn att upptäcka naturen?

Bli Natursnoksledare!


abc

Kom till  Boden 24 och 25 september

Då genomför Naturskyddsföreningen en kurs för dig som vill bli ledare för Natursnokarna – Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet.

 

Du lär dig att leda övningar tillsammans med andra. Vi leker lekar och testar utrustning. Vi sitter runt elden och pratar om hur vi bäst startar och driver en Natursnoksgrupp. Vi delar med oss av det vi kan och byter erfarenheter med varandra.

 

Utbildare är :ormeva  Eva Lindberg från rikskansliet, natursnoksutbildare och naturguide

 

 

Praktisk information:

 För vem

Träffen riktar sig till medlemmar i Naturskyddsföreningen som redan leder en Natursnoksgrupp eller till de som vill bli ledare för en Natursnoksgrupp. Träffen är i första hand till för dem som bor i regionen, i mån av plats är den öppen för medlemmar från hela landet.

Kostnad

Kursen kostar 500 kronor inklusive eftermiddagsfika och kursmaterial. Vill du slippa så skriver du en överenskommelse med din krets om att leda x antal Natursnoksaktiviteter inom ett år efter kursen.

 Anmälan

Anmälan senast 15 september på länken här intill. Ange i anmälan om du behöver övernattning eller kan erbjuda en annan deltagare boende. Antalet deltagare är begränsat till 25 personer – först till kvarn gäller. En reservlista kommer att finnas. Om avanmälan senare än två dagar före kursens start utgår en avgift om 1 000 kr.

Var och när

Utgångspunkt Björkgatan 28 i Boden båda dagarna. Dag 1 går vi upp mot Gammelängsfortet. Dag 2 vandrar vi till Storavans våtmarksområde.

Tider: Lördag 10-16:30. Söndag 10-16.

Att ta med

  • Din egen lunch och fm-fika-tilltugg samt dryck för hela dagen
  • Kläder för väder – vi är ute hela dagen!
  • Sittunderlag
  • Mugg, tallrik och bestick.
  • Anteckningsblock om du vill

För frågor kontakta

Kontaktperson Jessica Almqvist – Nilsson. 070-6939479 jessicalmqvist@hotmail.com

Dieke Sörlin 070-9651256  dieke.sorlin@gmail.com

 

orm2

 

Varmt välkommen med din anmälan!