Biologiska mångfaldens dag 22 maj

Onsdagen den 22 maj  finns Naturskyddsföreningen i Boden  på centrumtorget med aktiviteter för hela familjen!

Naturskyddsföreningen i Boden uppmärksammar biologiska mångfaldens dag genom att erbjuda Naturfalkentagning och tipsrunda med fina priser. Vi visar vad du kan göra för att öka biologisk mångfald i ditt närområde och berättar om vilka frågor vi driver lokalt i Boden.

Vi informerar också om varför det ur miljö- och klimatsynpunkt är så viktigt att rösta i EU-valet. Varmt välkomna mellan 12:00 och 14:00!

Cykelutflykt till Storavans våtmarksområde

På kvällen anordnar vi också en cykeltur med fågelskådning till fågeltornet vid Storavan. Samling vid Järnvägsstationen kl. 18:00. Alla är välkomna, även icke-medlemmar! Kontakt: Lars Sundberg 0705931942