Våra evenemang under maj 2023

Söndag 21 maj:
För att uppmärksamma biologiska mångfaldens dag 22 maj! Skogsinventering av stadsnära skogar Kl. 09:00, samling på ICA Supermarket-parkeringen Hur sköter kommunen sina stadsnära skogsområden? Vi genomför en inventering av några stadsnära skogsområden för att lära oss mer om hur dessa ser ut samt för att kunna ta fram förslag på skötselråd till kommunen. Alla kan delta, inga förkunskaper krävs. Ta med fika och kläder efter väder!
Måndag 22 maj:
Biologisk mångfald i din egen trädgård. En del av hållbarhetsveckan. Läs mer om eventet här https://fb.me/e/3zF34MCrV
Lördag 27 maj:
11:00-16:00 Barnaktiviteter i 43:an
Leksaksbyte, ta med en leksak och byt ut mot en annan. Hjälp djuren i havet och bli en bihjälte. Kasta prick, skapa hem åt bina och testa dina kunskaper om hållbarhet. Tävling & utställning. Arrangör: Naturskyddsföreningen i Boden, Barnupplevelser Wikstens Fastigheter, Bodens kommun och Rädda Barnen Boden
27 maj:
Bombmurkleutflykt till Sävast med Sture Westerberg
Välkommen!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.